Kaneloni punjeni mesom

Sočno punjenje u rolnicama od testa - dekorativno i ukusno.
Vreme pripreme: 
kratko
Porcije: 
4
Težina pripreme: 
lako
Kalorije: 
620 kcal po porciji
Nema glasova.
0 korisnici koji su probali ovaj recept Isproban recept
Dodaj u omiljene
Osnovni sastojci: 
pasta, mleveno meso, crni luk, šampinjoni, beli luk, bosiljak, kačkavalj, jaja, kisela pavlaka, paradajz pire
Tip recepta:

Sastojci

1 pakovanje kanelona
500 gr mešanog mlevenog mesa
1 veća glavica crnog luka
200 gr šampinjona
3 čena belog luka
so i biber
maslinovo ulje
5 listova svežeg bosiljka
150 gr kačkavalja
5 jaja
2 čaše kisele pavlake
2 dl paradajz pirea

Priprema

1. Propržiti crni luk na ulju. Dodati šampinjone isečene na listiće i mleveno meso. Dodati beli luk, so po ukusu, biber i sveži bosiljak.

2. Kanelona obariti 2-3 minuta. Puniti pripremljenom smesom i slagati u podmazanu vatrostalnu činiju.

3. Umutiti jaja sa pavlakom i preliti preko kanelona. Preko toga sipati paradajz pire, zatim narendati kačkavalj i zapeći u rerni.

Aktuelno